Szeretni azt jelenti, hogy szépséget látni…

A nevem Sojka Peter Leopold és olyan tulajdonságom van, hogy szeretek sok mindennel foglalkozni (hogy azt sem tudom, hogy mit csináljak előbb 🙂 ) – többek között pl. könyvírással, zeneszerzéssel, meditációval, a Tachyon kamra üzemeltetésével, energiagyógyászattal, kendertermesztéssel, mozaikkészítéssel, weboldalkészítéssel, számítógépes grafikával (és még sorolhatnám, illetve van még sok más új tervem is 🙂 ).

2020 őszén kezembe került egy régi madárkakép, amit még gyerekkoromban rajzoltam. Több madárképet rajzoltam akkor, csak azokat anno elajándékoztam. Ez inspirált engem arra, hogy újra kezdjek színes ceruzákkal alkotni.

S most ezt az örömömet szeretném Veled is megosztani ezen weboldal segítségével (ha Te is szereteted az állatokat és a természetet és szépségimádó vagy, mint én 🙂 ), ahol Te is hozzájuthatsz a mini-képeim másolataihoz (magas minőségű giclée művészi nyomatok formájában). A színes képkeretek kinézetét is én terveztem meg, és ha szeretnéd, akkor minden egyes megrendelt képet a hátulján (mert szerintem kár lenne összefirkálni magát a képet) szívesen Neked dedikálom és személyesen aláírom.

Ráadásul, a képeim megvásárlásával támogatod más projektjeimet is, mint pl. a pusztaszeri tanyán épülő spirituális és gyógyközpont létrehozását, amiért nagyon hálás vagyok Neked (és majd hálásak lesznek Neked azok az emberek is, akik azt a központot Neked is köszönhetően igénybe fogják tudni venni)! Köszönöm!

Keresés